1-3 Dages leveringStort udvalg af mærkevarerFri fragt efter 400,-Førende parfume outletSpar op til 70%
Nyhedsbrev
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 32 16 51 90

Send os en e-mail

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Eau De Parfum ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Eau De Parfum ApS.

Generelle oplysninger

Eau de parfum

ApS

CVR-nr. 34725594

Rolighedsvej 11

1958 Frederiksberg C

E-mail: info@eaudeparfum.dk

Telefon: 32 16 51 90  /  81 44 71 20

 

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Eau De Parfum ApS. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Eau De Parfum ApS anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Eau De Parfum ApS.
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage.

Fragtpriser:

Ordrer over 400,- sendes Gratis til nærmeste GLS pakkeshop

Ordrer indtil 399,- koster 35,- i fragt til nærmeste GLS pakkeshop

Ordrer som skal sendes direkte til privat adresse koster 45,- (gratis ved køb over 599,-)

Ordrer som skal sendes direkte til erhvervs adresse koster 49,- (gratis ved køb over 800,-)

Levering kan kun ske i Danmark og Sverige.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor webshop overgår til køber når varen er leveret til køber.

Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Eau de parfum

Rolighedsvej 11

1958 Frederiksberg C

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Evt. med sende billede af den defekte vare.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved henvendelse på mail : info@eaudeparfum.dk eller pr. Tlf. 32 16 51 90 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                              

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Eau de parfum

Rolighedsvej 11

1958 Frederiksberg C

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse i tidsrummet hverdage fra kl. 10.00 – 17.30  og Lørdage fra kl. 10.00 – 15.00

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Pris og betaling
I Eau De Parfum ApS har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort

Dankort

Visa Dankort

Mastercard

Mastercard Debit

American Express

JBC

Visa Electron

Mobilpay

Der opkræves ikke kort gebyr for nogen kort typer

Alle priser i Eau De Parfum ApS på web-adressen http://www.eaudeparfum.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Eau de Parfum ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.eaudeparfum.dk er direktør Susanne Nielsen tlf. 32165190 e-mail:. Info@eaudeparfum.dk  

Som registreret hos Eau de Parfum ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@eaudeparfum.dk  
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Susanne Nielsen på e-mail: info@eaudeparfum.dk eller tlf. 32165190. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 10.03.2017 


Læs vores persondatapolitik her


Nyhedsbrev